Mijn account

U bent niet ingelogd. Dit gedeelte van de website is alleen toegankelijk voor onze cliënten. Wij verzoeken u in te loggen met uw gebruikersgegevens. Indien u deze niet meer weet kunt u contact opnemen met ons kantoor. Indien u nog geen cliënt bent van ons kantoor maar wel graag wilt weten welke mogelijkheden in de mijn account portal toegankelijk zijn verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Inloggen
Stamrecht BV - De grootste stamrecht specialist van Nederland

Dé grootste stamrecht specialist van Nederland

De wetgeving omtrent Stamrecht BV's is gewijzigd. Kroese en Geraerts heeft de meest recente informatie.
Facebook Twitter BoekZo! - Boekhouden en belastingen SelectZo - Werving en selectie SaneerZo - Schuldsanering voor bedrijven HypotheekBV.com

Schrappen inkomensafhankelijke zorgpremie

13 november 2012 
 

De inkomensafhankelijke zorgpremie is uit het regeringsakkoord geschrapt. Zo geven de VVD en de PVDA gehoor aan de vele negatieve reacties op de oorspronkelijk geplande maatregelen om de inkomens te nivelleren. Het reeds bestaande inkomensafhankelijke eigen risico blijft gehandhaafd. De algemene heffingskorting en de arbeidskorting worden inkomensafhankelijk voor inkomens boven € 21.000.

De algemene heffingskorting (de belastingkorting voor iedereen met een inkomen, € 2.033 in 2012) stijgt met € 75 en wordt, afhankelijk van het inkomen, afgebouwd tot € 1.000 in 2017. De arbeidskorting (een belastingkorting voor werkende personen) stijgt met € 388 extra (bovenop de verhoging van € 500). Bij een inkomen boven € 100.000 wordt deze afgebouwd tot nihil.  
 
In de inkomstenbelasting blijven de tarieven gelijk. Alleen de bovengrens van de derde belastingschijf (42%) wordt verhoogd van € 56.491 naar € 62.941. Dat betekent dat minder inkomens tegen het toptarief van 52% belast worden.
  
Bron: VVD en PvdA, persberichten internet.

Wijziging Stamrecht BV's
Gratis e-book
Kroese en Geraerts
heeft vestigingen in:

Uden
Amsterdam
Rotterdam
's-Hertogenbosch
Bunnik
Hoogeveen