Mijn account

U bent niet ingelogd. Dit gedeelte van de website is alleen toegankelijk voor onze cliënten. Wij verzoeken u in te loggen met uw gebruikersgegevens. Indien u deze niet meer weet kunt u contact opnemen met ons kantoor. Indien u nog geen cliënt bent van ons kantoor maar wel graag wilt weten welke mogelijkheden in de mijn account portal toegankelijk zijn verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze adviseurs.

Inloggen
Stamrecht BV - De grootste stamrecht specialist van Nederland

Dé grootste stamrecht specialist van Nederland

De wetgeving omtrent Stamrecht BV's is gewijzigd. Kroese en Geraerts heeft de meest recente informatie.
Facebook Twitter BoekZo! - Boekhouden en belastingen SelectZo - Werving en selectie SaneerZo - Schuldsanering voor bedrijven HypotheekBV.com

Ontslagen bij Defensie

Mocht u werkzaam zijn bij defensie dan is de kans aanwezig dat u een ontslagvergoeding gaat ontvangen. Een Stamrecht B.V. is een mogelijkheid om uw vergoeding veilig onder te brengen zonder afdracht van belasting in de hoogste schaal.

Defensie heeft besloten dat militairen die jarenlang hun trouwe dienst hebben bewezen in aanmerking komen voor een gouden handdruk in de vorm van een ruime afscheidspremie wanneer zij vrijwillig afscheid nemen.

De regeling is opgesteld omdat er zo’n 6000 banen moeten verdwijnen bij Defensie vanwege de bezuinigingen

De hoogte van deze ontslagvergoeding is afhankelijk van het aantal werkjaren van de militairen. Lang dienende militairen krijgen een aanvulling op hun salaris als ze voor een nieuwe baas gaan werken, die ongeveer een derde van het laatst verdiende loon bedraagt.

Militairen die minder dan 24 jaar in dienst zijn krijgen een eenmalige uitkering gebaseerd op de duur van het dienstverband. Degene die 24 tot 28 dienstjaren hebben opgebouwd bij de krijgsmacht ontvangen na opzegging 30% van het laatste jaarloon plus vakantiegeld. Bij 28 tot 32 dienstjaren kan dit oplopen tot 35% en vanaf de 32 jaar bedraagt dit percentage 37%. Deze regeling is ook van toepassing op burgerpersoneel en de “te dure” posities waarvan een overschot dreigt zoals luitenant-kolonels.

Mocht u werkzaam zijn bij Defensie dan is de kans aanwezig dat u een ontslagvergoeding gaat ontvangen. Een Stamrecht B.V. is een mogelijkheid om uw vergoeding veilig onder te brengen zonder afdracht van belasting in de hoogste schaal.

Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken op 0486 - 416 299 of via e-mail op  info@stamrechtbv.com

Contactformulier

Bedrijfsnaam:
Naam:
Telefoonnummer:
E-mail:
 
Wijziging Stamrecht BV's
Gratis e-book
Kroese en Geraerts
heeft vestigingen in:

Uden
Amsterdam
Rotterdam
's-Hertogenbosch
Bunnik
Hoogeveen