Verzoek om de code vooraf ingevulde aangifte (VIA) toe te sturen

Bij het verzorgen van de privé aangifte inkomstenbelasting 2019 maken wij gebruik van de vooraf ingevulde aangifte (VIA). Dit houdt in dat wij de belastingdienst verzoeken om ons de bij hen bekende aangiftegegevens digitaal toe te sturen zodat wij deze kunnen importeren in onze aangiftesoftware. Om uw gegevens te kunnen importeren hebben wij een code nodig die de belastingdienst u per brief toe zal sturen. Wij verzoeken u vriendelijk om de brief zo snel mogelijk na ontvangst daarvan te mailen naar administratie@stamrechtbv.com.

De van de belastingdienst ontvangen gegevens gebruiken wij naast de gegevens die wij van u ontvangen en niet in plaats van. Wij blijven dus ook uw gegevens nodig hebben om een volledige aangifte inkomstenbelasting te kunnen opstellen. Door naast uw gegevens ook de gegevens van de belastingdienst te gebruiken, minimaliseren wij het risico op een onjuiste en/of incomplete aangifte inkomstenbelasting nog verder.

Voor de goede orde: het bovenstaande over de VIA heeft alleen betrekking op uw privé aangifte inkomstenbelasting en niet op de aangifte vennootschapsbelasting van uw B.V.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op of laat uw gegevens bij ons achter, dan bellen we u binnen één werkdag terug.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!