De grootste stamrecht specialist van Nederland 
- al meer dan 4000 Stamrecht BV's bediend!

Stamrechtuitkeringen fiscaal voordelig ontvangen

Vaarwel 4% regeling U wilt uw stamrecht­uitkeringen fiscaal voordelig ontvangen. Door een uitspraak van de Hoge Raad is dit moeilijker geworden. Geen nood. Wij weten precies hoe dit aan te pakken. StamrechtBV.com doet dit al sinds 2005. Uw voordelen. Een bewezen goede oplossing. Geen risico op een boete van de belasting­dienst. De aanpak is afhankelijk van uw leeftijd. U heeft de 65-jarige leeftijd of de AOW-leeftijd al bereikt. Of nog niet.

Stamrecht uitkeren na het bereiken van de 65-jarige leeftijd of AOW-leeftijd

Het is dan verplicht een uitkerings­schema op te stellen. In dit schema moet uw volledige aanspraak zijn verwerkt.

Lees hier hoe een stamrecht­verplichting van € 100.000 schijnwinst kan opleveren. Wel € 18.005! Voorkom dit! Wij helpen u!

Wij hebben een uitgekiend uitkerings­schema ontwikkeld. Dit schema minimaliseert de schijnwinst en belasting. Het opstellen van dit uitkerings­schema is maatwerk.

Stamrecht uitkeren voor het bereiken van de 65-jarige leeftijd of AOW-leeftijd

U wilt eerder dan de verplichte uitkerings­leeftijd uw stamrecht in laten gaan. Dan bevelen wij gedeeltelijke afkoop aan. Dit is fiscaal voordeliger dan een periodieke uitkering.

"Goed contact met de heer Paul Nielen betreffende belasting en het stamrecht." ­ Bram uit Hoorn

Kosten

De kosten voor een adviesgesprek bedragen € 100 ex BTW voor de BV. Voor het opzetten en uitwerken van het uitkeringsschema kunnen wij in de meeste situaties de advieskosten voor de BV beperken tot € 350 ex BTW.

Advies of vragen?

Wilt u hierover advies? Heeft u vragen over dit onderwerp? Bel 0486 - 416 299. Of vul het terugbel­formulier onderaan de pagina in. Of wend u direct tot Mr Paul Nielen (p.nielen@stamrechtbv.com) of Ton Vosters (ton@stamrechtbv.com) van ons kantoor.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij