De grootste stamrecht specialist van Nederland 
- al meer dan 4000 Stamrecht BV's bediend!

Over StamrechtBV.com

StamrechtBV.com is een onderdeel van Kroese en Geraerts Belastingadviesbureau BV (K&G), en houdt zich bezig met beheren van administraties en het maken van jaarstukken voor stamrecht BV’s en vergelijkbare BV’s zoals spaar BV’s, ODV BV’s, lijfrente BV’s en hypotheek BV’s en de fiscale advisering hieromtrent.

BV’s waarin een (materiële) onderneming wordt gevoerd, of ondernemingen in de vorm van eenmanszaken, VOF’s en maatschappen worden niet bediend door Kroese en Geraerts Belastingadvies maar door BoekZo.nl.

Start en groei

K&G BV is gestart in 2005 in Reusel (NB), onder de naam “Belastingadviesbureau Geraerts”. Het doel was toen al: het aanbieden van toegankelijke en betaalbare fiscale diensten aan particulieren. De dienstverlening richtte zich met name op het onderbrengen van ontslagvergoedingen in een stamrecht BV.

Op 1 oktober 2011 veranderde de naam in de huidige en zette de groei zich door. Vanaf 1 januari 2012 is het hoofdkantoor (want dat was intussen nodig!) gevestigd in Uden en zijn we op het gebied van het maken van jaarstukken de fiscale advisering rondom Stamrecht BV’s, SpaarBV’s en PensioenBV’s de grootste van Nederland.

Onze missie

Kroese en Geraerts Belastingadvies heeft als doelstellingen:

  1. Laaggeprijsde zakelijke dienstverlening,
  2. van betere kwaliteit dan bij de hoger geprijsde concurrentie.

Hoe kun je nu kwaliteit leveren voor zulke lage tarieven? Hoe is dat mogelijk zonder water bij de wijn te doen?” denkt u misschien.

Toch bewijzen we al heel wat jaren dat het mogelijk is. Bij K&G werken uitsluitend experts (de meeste zijn lid van het Register Belastingadviseurs) en door hun jarenlange ervaring werken zij efficiënt en nauwkeurig. Dat betekent minder uren schrijven (wij werken met vaste prijzen) en dus minder kosten voor onze klanten.

Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden gesloten met notarissen, banken en accountantskantoren. Zo brengen we verschillende juridische en financiële disciplines binnen de zakelijke dienstverlening bij elkaar. Dat betekent voor u dat we snel kunnen schakelen en weinig tijd nodig hebben om dingen voor elkaar te krijgen!

Wie zijn de klanten van Kroese en Geraerts Belastingadvies BV?

Alle particulieren die een stamrecht BV, een pensioen BV of een spaar BV hebben en de administratie daarvan graag bij een specialist onder willen brengen. En alle particulieren die hun stamrecht BV graag zouden afkopen, of gewoon fiscaal advies willen.

Begint u gelijk of na verloop van tijd, een bedrijf in uw (stamrecht)BV, dan verwijzen we u door naar BoekZo, de coachende accountant,  met welk kantoor we een strategische alliantie vormen.

Meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met u op.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij