De grootste stamrecht specialist van Nederland 
- al meer dan 4000 Stamrecht BV's bediend!

Ontslagvergoeding geparkeerd in een bankspaarproduct of verzekeringspolis? Dan gooit u jaarlijks honderden euro’s weg!

Heeft u uw ontslagvergoeding ondergebracht in een bankspaarproduct bij een bank? Of bent u in zee gegaan met een verzekeringspolis?

Dan herkent u deze nadelen vast wel:

 1. U zit voorlopig aan uw bank of verzekeraar vast. U wordt beperkt tot de spaar- en beleggings-mogelijkheden van die ene bank: goede alternatieven moet u aan u voorbij laten gaan.
 2. Uw periodieke uitkeringen staan vast. Bij het afsluiten van uw bankspaarproduct kunt u een periodieke uitkering afspreken. Maar die mag u vervolgens niet meer wijzigen!
 3. Uw periodieke uitkeringen kosten u, bij de bank, tot een procent rentevermindering. Over een bedrag van €75.000 per jaar is dat €750! En voor een verzekeringspolis is dat al gauw twee tot drie procent. Reken uit uw winst…

Bij elkaar opgeteld is uw geld dus ondergebracht op een hele inflexibele, dure manier. Wat dacht u van een goed alternatief?

Breng uw geld onder in een stamrecht BV: altijd toegang tot uw geld, volledige controle én stukken goedkoper dan bij de bank of verzekeraar.

Ook in 2014 en volgende jaren mag u uw bankspaarproduct nog omzetten naar een stamrecht BV!

Wat is een stamrecht BV? Dat is een financiële constructie waarin uw geld wordt ondergebracht in een speciale vorm van een BV. U bent dan op papier directeur van die BV: in de praktijk werkt het eerder als een soort spaarrekening: maar dan wel goedkoper en flexibeler dan bij de bank!

Waarom zou u overstappen naar een stamrecht BV?

 1. Het is een stuk goedkoper dan een bankspaarproduct of verzekeringspolis. Het oprichten van een stamrecht BV kost bij StamrechtBV.com € 950,- ex BTW en de jaarstukken heeft u al voor € 395,- ex BTW per jaar. Bovendien betaalt de fiscus mee aan deze kosten! Reken zelf maar uit wat dat u gaat schelen…
 2. Een stamrecht BV is uitermate flexibel. U bepaalt zelf wanneer u begint met uitkeren uit de BV. Vervolgens kunt u op simpele wijze de uitkeringen wijzigen in hoogte of zelfs weer beëindigen. Lenen uit uw BV (naar derden of naar jezelf) is natuurlijk ook mogelijk.

En waarom zou ik StamrechtBV.com inschakelen voor mijn stamrecht BV?

 1. Concurrerende kantoren vragen voor de oprichting van een stamrecht BV al gauw een vergoeding van € 1.500,- tot wel € 2.000,- of meer. De jaarlijkse kosten bedragen al gauw € 750,- of meer. Bij deze kostenstructuren ligt het omslagpunt voor een stamrechtBV al gauw rond de € 75.000,- ontslagvergoeding of meer. Maar dat is niet onze manier van werken:
 2. Ons kantoor houdt zich alleen maar bezig met het administreren van stamrecht BV’s en omzetten vanuit bank- en verzekeringsproducten. Het adviseren hierover, het voeren van de administratie daarvan en het doen van de aangifte. Verder met alles wat hiervan een afgeleide vormt. Omdat wij een samenwerkingsverband hebben gesloten met meerdere gerenommeerd notariskantoren kunnen wij snel, efficiënt en tegen een laag tarief een stamrecht BV voor je oprichten.

Kortom, beheert u liever uw eigen geld zelf, of laat u dat – in de huidige tijd van een zwakke euro, kreupele landen en omvallende banken – de bank of verzekeringsmaatschappij doen?

Bedenk wel dat ook uw bank miljarden heeft geleend aan Griekenland, Cyprus, Spanje of Portugal. Deze banken accepteren maar al te graag uw belegging: ze zetten uw geld tenslotte voor langere tijd vast en doen er vervolgens mee wat ze willen.

En als uw verzekeraar failliet gaat, bent u uw geld ook gewoon kwijt!

Stamrecht BV: ook voor startende ondernemers!

Als u overigens van plan bent om een eigen onderneming te gaan starten is de stamrecht BV altijd de meest interessante optie.

U mag dan het brutobedrag in uw bedrijf gebruiken. Het maakt daarbij niet uit of u uw bedrijf begint als BV of als eenmanszaak (ZZP-er). Bij een eenmanszaak kunt u een bedrag lenen van uw stamrecht BV!

Ontslagvergoeding boven de € 100.000?

Bedraagt uw ontslagvergoeding meer dan € 100.000? Dan kunt u door spreiding van dit bedrag binnen uw stamrecht BV over verschillende banken optimaal gebruik maken van de “deposito-garantieregeling” van de Nederlandse banken.

De banken staan met elkaar voor banktegoeden garant tot maximaal € 100.000,- per bank per persoon. Deze regeling geldt ook voor stamrecht BV’s! Een BV is ook een persoon, dus dat is dubbele garantie. De BV heeft dan simpelweg een of meerdere bankrekeningen op haar naam staan waarvoor de deposito garantieregeling geldt. De privé bescherming van € 100.000,- blijft in stand, en de BV krijgt zelfstandig nogmaals €100.000 extra garantie.

Uw voordelen op een rijtje:

 • Een scherp tarief van € 950,- ex BTW voor de oprichting en volledige begeleiding van de stamrecht BV. Wij verzorgen ook werkelijk een volledige begeleiding: de stamrechtovereenkomst, contact met de notaris, overleg met de fiscus, overleg en berichtgeving met de bank of verzekeraar etc. (bekijk het stappenplan hier)
 • Wij bieden u een uitstekende nazorg. Voor al uw vragen over stamrecht BV’s kunt u bij ons terecht. Wilt u een onderneming starten, periodiek laten uitkeren, een andere constructie opzetten of heeft u andere stamrecht-gerelateerde vragen, dan kunt u ze altijd stellen per telefoon of per mail. Langskomen voor een adviesgesprek is altijd mogelijk. In sommige gevallen brengen wij kosten in rekening voor een afspraak op kantoor.
 • U krijgt binnen één werkdag antwoord op uw per mail gestelde vragen.
 • U wordt niet eindeloos doorverbonden, u krijgt slechts te maken met één adviseur.
 • Zeer deskundige adviseurs (fiscaal juristen en accountants).
 • De expertise van een organisatie met het grootste marktaandeel in het oprichten van Stamrecht BV’s.
 • Door deze expertise en ervaring werken wij snel en efficiënt, ondersteund door computersystemen.
 • Wij kunnen u, als dat nodig is, ondersteunen in het lenen van geld van de BV.
 • Wij bieden scherpe tarieven voor aanvullende diensten (ook voor de jaarrekening van de stamrecht BV € 395,-, maar ook voor de loonadministratie en periodieke uitkeringen).
 • U krijgt de mogelijkheid om je periodieke uitkeringen op te starten, verhogen, verlagen of te stoppen.
 • Wij bieden u de mogelijkheid om ook al uw belastingzaken bij ons onder te brengen zodat wij uw aangiften kunnen verzorgen.
 • Wij bezitten een database met tekoop-staande ondernemingen, mocht u een onderneming willen kopen
 • Onze zusteronderneming BoekZo is gespecialiseerd in het (administratief) ondersteunen van startende ondernemers
 • Alle bedragen ex BTW

Kroese en Geraerts Belastingadvies is specialist op het gebied van het oprichten van Stamrecht BV’s en het oprichten van gewone BV’s.

Zet nú uw dure bankspaarproduct of verzekeringspolis om in een stamrecht BV!

Heeft u interesse? Wilt u meer weten? Laat dan uw naam en telefoonnummer bij ons achter. We bellen u binnen een dag terug. Uw gegevens worden uiteraard met zorg behandeld.

Snel naar relevante pagina's

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij