De grootste stamrecht specialist van Nederland 
- al meer dan 4000 Stamrecht BV's bediend!

Stamrecht BV oprichten

Hoe lang duurt de oprichting van een stamrecht BV?

Kroese en Geraerts Belastingadvies regelt de overdracht van de verzekeraar of bankspaarproduct heel snel. Voor ons eerste gesprek heeft u al nagedacht wat u met uw BV wilt gaan doen. Wilt u alleen met het geld gaan beleggen, of wilt u een onderneming gaan beginnen. Als u een onderneming wilt gaan beginnen, wordt dit meteen in het kosteloze adviesgesprek meegenomen. De doelomschrijving van de BV (wat de BV volgens de oprichtingsakte mag doen) passen we zo nodig gelijk kosteloos aan.

De oprichting van de stamrechtBV wordt diezelfde dag nog in gang gezet. We vullen voor u alle benodigde stukken online in en die zijn dan gelijk bij de notaris.  De gehele doorlooptijd bedraagt in het algemeen maximaal vijf weken inclusief alle overeenkomsten en overleg belastingdienst  en de bank of verzekeraar. De vrijwaringsverklaring van de belastingdienst is over het algemeen het traject wat de meeste tijd in beslag neemt.

Vanaf 1 oktober 2012 is geen minimum kapitaalstorting van € 18.000,- meer noodzakelijk. Er kan worden volstaan met een storting op aandelenkapitaal van € 1,- (of nog minder).

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op. Laat uw naam en telefoonnummer bij ons achter, dan bellen we u binnen één werkdag terug.

Snel naar relevante pagina's

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij