De grootste stamrecht specialist van Nederland 
- al meer dan 4000 Stamrecht BV's bediend!

Kosten overdracht banksparen naar Stamrecht BV

Eenmalige kosten Stamrecht BV

De oprichtingskosten bedragen € 1.150,- inclusief BTW. Dit zijn kosten voor de BV, dus fiscaal aftrekbaar. In genoemd bedrag van € 1.150,- zijn al onze werkzaamheden inbegrepen, ook de kosten van de notaris, overleg en correspondentie met de belastingdienst, overleg met de ban en verzekeraar etc. Verder heeft u het recht kosteloos en onbeperkt vragen te stellen per mail of telefoon voor, tijdens en na de oprichting van de Stamrecht BV. Wij beantwoorden uw vragen in maximaal een (werk) dag zonder dat we u daarvoor kosten in rekening brengen. Het moet dan wel vragen betreffen die betrekking hebben op de stamrecht BV!

Waarom zijn wij zo voordelig?

Wij maken zo goed mogelijk gebruik van de mogelijkheden van automatisering en email, maar verliezen daarbij het belangrijke persoonlijk contact niet uit het oog. Wij hebben uitstekend gekwalificeerd personeel, dat vaak aan een half woord genoeg heeft. Wij hebben al duizenden Stamrecht BV’s opgericht, zodat er een schat aan ervaring is en wij nemen genoegen met een relatief lage marge. Onze marketingkosten zijn laag, klanten komen via andere klanten en via onze website. Tenslotte hebben werken we in samenspraak met banken en een zeer groot notariskantoor. Inmiddels zijn wij in aantallen oprichtingen van Stamrecht BV’s de grootste van Nederland. De invoering van de Flex BV per 1 oktober 2012 maakte het ons mogelijk het automatiseringsproces nog verder te verfijnen. Dat geldt ook voor onze notaris. Vanaf 1 oktober 2012 hebben we de prijzen van de oprichtingen van Stamrecht BV’s dan ook verlaagd van € 1.309, inclusief BTW naar € 1.150,- inclusief BTW.

Jaarlijkse kosten Stamrecht BV

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van de kosten.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op. Laat uw naam en telefoonnummer bij ons achter, dan bellen we u binnen één werkdag terug.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Aangesloten bij