eHerkenning verplicht bij zelf indienen aangifte(n) van uw Stamrecht B.V.

Onlangs heeft de belastingdienst u per brief geïnformeerd dat per 1 januari 2020 eHerkenning nodig is voor het indienen van de aangifte vennootschapsbelasting (en indien van toepassing aangifte loonheffingen) . Deze eHerkenning is alleen vereist als u deze aangifte(n) zelf via het portaal op de website van de belastingdienst indient.  Wij als intermediair kunnen deze aangifte(n) via onze eigen software indienen en daarvoor is geen eHerkenning nodig. Indien u ons de betreffende aangifte(n) al laat doen, hoeft u dus niets te doen met de brief van de belastingdienst.

In het geval u de aangifte(n) zelf doet is wel actie vereist; u zal via een commerciële aanbieder eHerkenning aan moeten schaffen. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 50 ex btw per jaar.

Wij zijn zo vrij om u hierbij te informeren dat wij voor een totaalbedrag van € 375 ex btw zowel de jaarrekening, aangifte vennootschapsbelasting en publicatiestukken van uw Stamrecht BV verzorgen.

Indien u van onze dienstverlening gebruik wilt maken, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact met ons op of laat uw gegevens bij ons achter, dan bellen we u binnen één werkdag terug.

Neem contact op!

Tel nr: 0486 - 416 299 of e-mail:    info@stamrechtbv.com   0486 - 416 299   info@stamrechtbv.com

Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug!